/ /

A nyár királyai

(The Kings of Summer)

Film

Színes , , , 2013.


A nyár királyai

The Kings of Summer


, , , , , ,

, ,

,


http://www.thekingsofsummermovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt2179116/

Kritika a Filmtetten

Jordan Vogt-Roberts: The Kings of Summer / A nyár királyai

· írta

Ki nem épített gyerekkorában bútordarabokból, párnákból, kartondobozokból bevehetetlen várat, erődöt, avagy bunkert? Beléphetett-e ezekbe a dicsőséges építményekbe a papírcsákós hűbérúr felmenője? Ha csak nem tudta a titkos jelszót, semmiképp. Ezek a hevenyészett komplexumok ugyanis – a fantázia megsétáltatásán túl – pontosan azért húzattak fel, hogy a gyerekek izolálják zsírkrétával felskiccelt világukat a kortársak, de legfőképpen a szülők, a felnőttek uradalmával szemben. Később pedig dolguk végeztével – de még hadúri szellemben – e csemeték a sajátkészítésű köpenyt, a fakardot, a műanyag géppuskát eldobva rohantak a délutáni kakaó irányába.

Teljes A nyár királyai kritika itt

Történet

Három tizenéves barát elhatározza, hogy függetlenségük jegyében a nyarat egy erdei ház felépítésével töltik, s a civilizációtól távol fognak élni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A nyár királyai (The Kings of Summer)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    7/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

jordan vogt-roberts, a nyár királyai előzetes, port, filmadatlap, film infó, the kings of summer trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013