/ /

Víkend

(Week-end)

Film

Színes , , 2015.


Week-end

Víkend


, , ,

, , , , , , , , , , , , , , ,


http://vikendfilm.tumblr.com/

http://www.imdb.com/title/tt3257610/

Kritika a Filmtetten

Mátyássy Áron: Víkend

· írta

A Víkend ugyan korántsem indul hibáktól mentesen, a végére viszont teljesen összeomlik, maga alá temetve minden erényét.

Teljes Víkend kritika itt

Történet

Három jómódú, sikeres, boldog ember együtt indul Erdélybe, hogy egy kis hegyi faluban vadászattal töltsék a hétvégét. István (Lengyel Tamás) a milliomos építési vállalkozó, Márta (Gryllus Dorka) az ügyvédje és László (Simon Kornél) az ügyvédnő férje könnyed, békés, boldog napokra számít.
De tévednek. Egy baleset során meghal egy falubeli férfi. A látszólagos nyugalom gyorsan semmivé foszlik. Fokozatosan kiderül, hogy mind a három vendégnek megvan a maga titkos terve: a múltjukban rejlő titkok a szövetségesekből ellenséget, az ellenségekből talán újra szövetségest csinálnak. Az isten háta mögött, a Kárpátok sziklái között elszabadulnak a vad, ősi ösztönök – és mindenki csak magára számíthat.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Víkend (Week-end)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    8/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

mátyássy áron, víkend előzetes, port, filmadatlap, film infó, week-end trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015