/ /

Oldboy

Film

Színes , , , , 2013.


,

, , , , , ,

, , ,

, , ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt1321511/

Kritika a Filmtetten

Spike Lee: Oldboy

· írta

Kétféle ember van a világon: aki látta az eredeti Oldboyt, és aki nem. Nem tudni, Spike Lee remake-je ezek közül kiknek készült, de az első kategóriában található populáció lógó orral fog egy újabb rovátkát vésni a Hollywood apokalipszisát jósló naptárba. Megpróbáltam az utóbbiak bőrébe is bebújni, de nem sikerült: annyira zsigeri az immár tízéves dél-koreai film,  hogy nem is tudom már elképzelni magamról, hogy ne láttam volna. Hozzá képest eme remake pedig annyira felületes, hogy egy hét múlva már nem fogom tudni elképzelni magamról, hogy megnéztem.

Teljes Oldboy kritika itt

Történet

Egy férfit elrabolnak és 20 évig fogva tartanak. Szabadulása után minden erejét annak szenteli hogy kiderítse, ki és miért tette ezt vele... A dél-koreai, hasonló című film remake-je.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Oldboy (2013)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    3
  • A látogatók szerint
    8/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

spike lee, port, filmadatlap, film infó, oldboy trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013