/ /

A futurológiai kongresszus

(The Congress)

Film

Színes , , , 2013.


A futurológiai kongresszus

The Congress


, , , , , ,

, , , , , , ,

, , , , ,


http://thecongress-movie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1821641/

Kritika a Filmtetten

Ari Folman: The Congress / A futurológiai kongresszus

· írta

Ari Folman egy tehetséges és figyelemreméltó figura, csak még mindig cserben hagyja olykor a ritmusérzéke. A Futurológiai kongresszus okos és szép majdnem a végéig, csak aztán elkezd locsogni egy keveset, ami belerondít az összképbe.

Teljes A futurológiai kongresszus kritika itt

Történet

A saját magát alakító Robin Wright ajánlatot kap egy nagy stúdiótól, hogy adja el nekik a filmes személyazonosságát: minden mérhető adatát felveszik és lemásolják, hogy megkötések nélkül használhassák az alakját mindenféle hollywoodi filmben - még azokban a reklámkampány-szerű filmekben is, amiket korábban elutasított. Cserébe rengeteg pénzt kap, de ami ennél is fontosabb: a stúdió beleegyezik, hogy a számítógépes karakterét örökké fiatalon hagyják, az összes filmjükben. A szerződés 20 évig érvényes. A futurológiai kongresszus onnantól követi nyomon Robin életét, hogy a szerződése lejárt, és visszatér a jövőbeli fantáziamozi világába.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A futurológiai kongresszus (The Congress)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

ari folman, a futurológiai kongresszus előzetes, port, filmadatlap, film infó, the congress trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013