/ /

Mielőtt meghaltam

(Dallas Buyers Club)

Film

, , , , 2013.


Mielőtt meghaltam

Dallas Buyers Club


,

, , , , , ,

,

, , ,

,


http://www.focusfeatures.com/dallas_buyers_club

http://www.imdb.com/title/tt0790636/

Kritika a Filmtetten

Jean-Marc Vallée: Dallas Buyers Club / Mielőtt meghaltam

· írta

Valahol egyszer azt találtam írni, hogy Matthew McConaughey egy mellékszerepben élete legnagyobb alakítását nyújtotta. Akkor nem sokban tévedtem, pusztán csak elsiettem az értékítéletet, hisz minden szerepében, mit azóta vállalt, mind jobb és még jobb, és úgy tűnt, hogy tehetségéhez mérten már fokozhatatlan játékot nyújtott, mígnem ledobott vagy 15 kilót és bebújt Ron Woodroof csontvázszerű alakjába. Immár nem osztogatom oly könnyelműen a jelzőket, de hadd jósoljak kvázi egy ennyit: amikor ezt is felülmúlja (és bizonyára megpróbálja majd), a szinte a semmiből, azaz a kezdeti romantikus vígjátékok playboy-i karakteréből érkező McConaughey a hollywoodi drámaszínpadot alapjaiban rengeti majd meg.

Teljes Mielőtt meghaltam kritika itt

Történet

A HIV-pozitívként diagnosztizált Ron Woodroofnak nem csak a betegséggel, de gyógyszergyártókkal és az egészségügyi rendszerrel is meg kell küzdenie, miközben alternatív kezelési lehetőségek után kutat.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    8/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

jean-marc vallée, mielőtt meghaltam előzetes, port, filmadatlap, film infó, dallas buyers club trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013