/ /

Aura

Film

Színes , , 2014.


, , ,

,


HD

http://www.aurafilm.hu/

http://www.imdb.com/title/tt3251284/

Kritika a Filmtetten

Bernáth Zsolt: Aura

· írta

Nem az Aura fogja bizonyítani, hogy van potenciál a magyar science-fictionben, pedig a lelkesedés és a szándék megvolt az alkotók részéről. A legnagyobb baja viszont, hogy „rendes” filmként suta, amatőrfilmként meg már nem elég amatőr ahhoz, hogy hibái ellenére is szerethető legyen.

Teljes Aura kritika itt

Történet

Négy tinédzser, Tokió, Peti, Ádám és Eszter egy puszta közepén ébrednek fel lerobbant autójukban. Bár számításaik szerint reggel van, mégis sötétség veszi őket körül, mintha nem kelt volna fel a Nap. Rövidesen rájönnek, hogy egy hatalmas, sötét „aura” borul rájuk, amely nem engedi át a fényt, és elzárja őket a külvilágtól.

Ahogy megpróbálnak a dolgok végére járni, a rejtélyek csak egyre szaporodnak: kagylókat találnak a kocsi aljára tapadva, titokzatos fények reagálnak a szavaikra, eső esik a semmiből, és mind a négyüknek furcsa látomásaik támadnak. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy nincsenek egyedül, és ha rövid időn belül nem jutnak ki szorult helyzetükből, akkor elveszítik egyik társukat.

De hogy valójában mi a tétje a megpróbáltatásaiknak, azt egyikőjük sem sejti…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Aura

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

bernáth zsolt, aura előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014