/ /

Grindhouse: Terrorbolygó

(Grindhouse: Planet Terror)

Film

Színes , , , 2007.


Grindhouse: Terrorbolygó

Grindhouse: Planet Terror


, , , , ,

,

, , , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt1077258/

Kritika a Filmtetten

Quentin Tarantino, Robert Rodriguez: Grindhouse: Death Proof / Grindhouse: Halálbiztos

· írta

Nem véletlenül osztotta meg a befogadók széles táborát Quentin Tarantino és Robert Rodriguez közös, nagyszabású vállalkozása: kettős kockázat terhét vállalták.

Teljes Grindhouse: Terrorbolygó kritika itt

Történet

William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry, a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell. A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Grindhouse: Terrorbolygó (Grindhouse: Planet Terror)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    6/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

robert rodriguez, grindhouse: terrorbolygó előzetes, port, filmadatlap, film infó, grindhouse: planet terror trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2007