/ /

Ezerízű szerelem

(The Lunchbox)

Film

Színes , , , 2013.


Ezerízű szerelem

The Lunchbox

Dabba


, , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt2350496/

Kritika a Filmtetten

Ezt láttuk a 13. TIFF-en 1. – Tom a farmon / Tom à la ferme; Ezerízű szerelem / Lunchbox; A bűn érintése / A Touch of Sin; Sacro GRA

· írták: , , ,

Ma rajtol a TIFF, ma rajtol a Filmtetten a TIFF-futam. Naponta jelentkezünk kritikákkal, beszámolókkal, hogy mit érdemes elkapni a 13. Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon jövő vasárnapig. Ide kattintva lehet megnézni mindent, amit az idei TIFF-ről megjelentettünk, addigis íme az első adag recenzió pár filmről.

Teljes Ezerízű szerelem kritika itt

Történet

Ila konzervatív háziasszonyként éli az életét férjével és kislányával. Házasságuk kihűlőben, férje eltávolodott tőle. Szomszédasszonyával tervet készítenek a férfi visszahódítására. Ila egy csipet varázslat, egy különleges fűszer segítségével szédítő ebédet készít. Ám a várt eredmény elmarad, mivel a ételhordó rossz címre érkezik. Egy megkeseredett, magányos, nyugdíj előtt álló hivatalnok, Saajan asztalán landol a gondosan elkészített ebéd, aki döbbenten ugyan, de elfogyasztja. Ila, amikor rájön a hibára, üzenetet küld az ételhordóban, majd hamarosan valódi levelezésbe bonyolódnak az ismeretlennel. Egy apró tévedésnek hála, a hatalmas nagyvárosban két boldogtalan, elmagányosodott ember szép lassan barátra talál. A figyelem és a törődés új reményt, a változtatás lehetőségét hozza mindkettejük életébe.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Ezerízű szerelem (The Lunchbox)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    8 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

ritesh batra, ezerízű szerelem előzetes, port, filmadatlap, film infó, the lunchbox trailer, dabba trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013