/ /

A bűn érintése

(A Touch of Sin)

Film

Színes , , 2013.


A bűn érintése

O urmă de păcat

A Touch of Sin

Tian zhu ding


, , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt2852400/

Kritika a Filmtetten

Ezt láttuk a 13. TIFF-en 1. – Tom a farmon / Tom à la ferme; Ezerízű szerelem / Lunchbox; A bűn érintése / A Touch of Sin; Sacro GRA

· írták: , , ,

Ma rajtol a TIFF, ma rajtol a Filmtetten a TIFF-futam. Naponta jelentkezünk kritikákkal, beszámolókkal, hogy mit érdemes elkapni a 13. Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon jövő vasárnapig. Ide kattintva lehet megnézni mindent, amit az idei TIFF-ről megjelentettünk, addigis íme az első adag recenzió pár filmről.

Teljes A bűn érintése kritika itt

Történet

A film négy, Kínában megtörtént esetet dolgoz fel – egyik felkavaróbb, mint a másik. Az első epizód egy bányászról szól, aki úgy érzi, átverik, ezért megpróbál fellépni korrupt főnökeivel szemben, de nevetségessé válik, ezért végez velük. A második főhőse egy olyan férfi, aki csak puskával a kezében érzi erősnek magát. Embereket rabol ki, majd golyót ereszt beléjük – indítékai nem világosak, akcióit nehéz megérteni. A harmadik eset egy szauna recepciósáról szól, aki ultimátumat ad barátjának: az vagy elválik feleségétől, vagy vége a kapcsolatuknak. Amikor egy részeg vendég megtámadja a nőt, valami elpattan benne, és wuxiába illő leszámolásba kezd. Az utolsó epizódban egy fiatal férfi a jobb élet reményében munkát vállal egy fura bordélyban, és beleszeret az egyik prostituáltba.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A bűn érintése (A Touch of Sin)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

zhangke jia, a bűn érintése előzetes, port, filmadatlap, film infó, a touch of sin trailer, tian zhu ding trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013