/ /

Én, te, ő

(To Be and to Have)

Film

Színes , , 2002.


Én, te, ő

A fi și a avea

To Be and to Have

Être et avoir


, , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt0318202/

Kritika a Filmtetten

Love Eternal; Blue Ruin; Én, te, ő / Être et avoir; Besence Open

· írták: , , ,

Megkezdődött a film-túladagolás Kolozsváron. A fesztivál első napján megnéztük az idei felhozatal egyik legmorbidabb filmjét, és láttunk egy kék roncsautó körül zajló bosszúfilmet. A dokumentumfilmek közül kiszúrtunk egy franciát egy lelkes, vidéki tanítóbácsiról, és egy magyart: Kovács Kristóf Besence Openjét egy isten háta mögötti, szegény falucskáról, amelyben teniszpályáját létesítenek.

Teljes Én, te, ő kritika itt

Történet

Az iskola, amelynek tanulóit megismerjük egyetlen, osztatlan osztályból áll. A Pireneusok elszórt kis településeiről járnak ide a gyerekek. Két évtizede Georges Lopez oktatja türelemmel és szeretettel a 4–10 éves nebulókat. Ez az utolsó éve itt, jövőre nyugdíjba vonul. Nem csak írni, olvasni és számolni tanítja őket, de kirándul, palacsintát süt velük, és meglátogatják a városi középiskolát, ahol a nagyobbak a következő évben tovább tanulnak.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Én, te, ő (To Be and to Have)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

nicolas philibert, én, te, ő előzetes, port, filmadatlap, film infó, to be and to have trailer, être et avoir trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2002