/ /

Tore tánca

(Nothing Bad Can Happen)

Film

Színes , , 2013.


Tore tánca

Ferit de rele

Nothing Bad Can Happen

Tore tanzt


, , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt2822400/

Kritika a Filmtetten

Tore tánca / Tore tanzt; Still Life; The Midnight After; Magic Men

· írták: , , ,

Utolsó „ezt láttuk"-összeállításunkban egy temetkezéssel foglalkozó kishivatalnokról, egy Jézus-bolond szektáról, valamint két bűvészről lesz szó, s az obligát elborult kínai film is itt van. A TIFF-tudósítás azért nem áll meg, továbbra is ide kell kattingatni reggelente!

Teljes Tore tánca kritika itt

Történet

A fiatal Tore egy németországi keresztény punk mozgalom, a Jesus FreakS tagja. Miközben lázadnak az intézményes egyház ellen, a mozgalom tagjai teljes mértékben magukénak vallják Jézus tanításait a szeretetről. Egy napon, kisebb csodával felérően, Tore sikeresen megjavít egy lerobbant autót és megismerkedik annak sofőrjével, Bennóval. Nem telik bele sok idő, Tore Benno kertjében ver sátrat és szép lassan a család részévé válik. De Benno kegyetlen játékba kezd, hogy tesztelje Tore hitének mélységét. Az erőszak egyre extrémebb formákat ölt, a végletekig feszegetve Tore szeretetének határait.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Tore tánca (Nothing Bad Can Happen)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

katrin gebbe, tore tánca előzetes, port, filmadatlap, film infó, nothing bad can happen trailer, tore tanzt trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013