/ /

Mi vagyunk a legjobbak!

(We Are the Best!)

Film

Színes , , 2013.


Mi vagyunk a legjobbak!

We Are the Best!

Vi är bäst!


, , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt2364975/

Kritika a Filmtetten

La voz de los silenciados / The Voice of the Voiceless; Finsterworld; Alphabet; Mi vagyunk a legjobbak! / Vi är bäst! / We Are The Best!

· írták: , , ,

Egy szinte néma, fekete-fehér néma-film, egy imádnivaló svéd felnövésfilm tinédzser punkcsajokkal, egy talányos német alkotás a kollektív felelősségtudatról, valamint egy dokumentumfilm az oktatási rendszer visszásságairól. Ráadásul az idő is kezd kiderülni.

Teljes Mi vagyunk a legjobbak! kritika itt

Történet

A '80-as években három stockholmi tinédzser, Bobo, Klara és Hedvig elhatározza, hogy punk zenekart alapít, dacára annak, hogy nincsenek hangszereik és mindenki azt mondogatja nekik, a punk halott. Előbb a rövid hajú és fiús kinézetű Bobo és Klara elindítják a bandát, majd ráveszik a keresztény Hedviget, hogy csatlakozzon hozzájuk. A teljes értékű bandatagságához Hedvig még a haját is leborotválja, hogy passzoljon a punk életérzéshez.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Mi vagyunk a legjobbak! (We Are the Best!)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    8 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

lukas moodysson, mi vagyunk a legjobbak! előzetes, port, filmadatlap, film infó, we are the best! trailer, vi är bäst! trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013