/ /

Szabadesés

(Free Fall)

Film

Színes film, , 2014.


Free Fall

Szabadesés


,

, , , , , , , , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt3671480/

Kritika a Filmtetten

„Amúgy sincs semmi összefüggés, csak van” – Pálfi György: Szabadesés

· írta

A legújabb Pálfi György-film megtekintése után világossá válik, hogy miért finanszírozták a Szabadesést a dél-koreaiak. A válasz: mert őrült. És ezt dicséretnek szánom.

Teljes Szabadesés kritika itt

Történet

A Szabadesés hét lakás történetét meséli el. Egymás alatti hét emeleten elhelyezkedő lakások nem hétköznapi történeteit. A bennünk fellelhető szorongások vizuális megjelenései ezek a történetek. Akár meg is történhetnének, talán meg is történnek - csak nem szeretünk róla beszélni. A film keretét adó zuhanás csupán ebbe a hét lakásba enged betekintést, de vannak még lakások - akár ebben a házban, akár más házakban, más városokban, más országokban is. És mindegyikben van egy-egy újabb történet. Furcsa történetek ezek, különös emberekről.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szabadesés (Free Fall)

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    8/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

pálfi györgy, port, filmadatlap, film infó, free fall trailer, szabadesés trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014