/ /

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

(For Some Inexplicable Reasons)

Film

Színes , , 2014.


Din motive inexplicable

For Some Inexplicable Reasons

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan


, , , , , , , , ,

,

Kritika a Filmtetten

Reisz Gábor: VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

· írta

A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan szokatlanul sok nézőt vonzott be a CineFest versenyprogramjában helyt kapott magyarországi premierjére. Nagy várakozások ide vagy oda, a csalódás elmaradt: a már rövidfilmjei alkalmával is látványos tehetséget mutató Reisz Gábor diplomamunkája a valaha készült egyik legjobb magyar dramedy (ha nem A legjobb).

Teljes VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan kritika itt

Történet

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapestben. Bonyolult a helyzet, amikor nem emlékszel, hogy szüleid egyhavi fizetését miként verted el egy átmulatott éjszaka során egy lisszaboni repjegyre. Áron 29 éves, frissen végzett az egyetemen, barátnője elhagyta, a szülei tartják el, amíg munkát keres. Csak akkor jön rá arra, hogy a káoszban tart valahová, amikor elutazik. Lisszabonból hazatérve még utoljára tesz egy próbát arra, hogy létezést produkáljon ebbe a világba, a saját életébe, a maga tempójába, a belátással kiegészülő lázadozásba.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan (For Some Inexplicable Reasons)

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    9/10 · 21 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

reisz gábor, van valami furcsa és megmagyarázhatatlan előzetes, port, filmadatlap, film infó, for some inexplicable reasons trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014