/ /

Free Entry

Film

Színes , , 2014.


, , , ,

, , ,

,

Kritika a Filmtetten

Kerékgyártó Yvonne: Free Entry

· írta

Kerékgyártó Yvonne első egészestés nagyjátékfilmje, a Free Entry az anyagi keretekhez és a forgatási nehézségekhez képest egy jó életműindítás, miközben a huszonegyedik század fiatalságának nemzedéki közérzetét is kiválóan megfogalmazza. Talán az sem véletlen, hogy a köznyelvben már csak „Sziget-filmként” emlegetik.

Teljes Free Entry kritika itt

Történet

Betti és V titokban és pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét is, ami lassan egy versenyt alakít ki kettejük között. A felszabadult kalandnak induló fesztiválozás egészen új fordulatot vesz, amikor a két tizenéves lány elveszti egymást az éjszakában. Betti egy helyes drogdílertől kér segítséget, hogy megtalálhassa V-t. Kiderül, hogy az életben nincs minden teljesen ingyen.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Free Entry

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    6/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

kerékgyártó yvonne, free entry előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014