/ /

Jobb, ha hallgatsz!

(Kill the Messenger)

Film

Színes , , , , 2014.


Jobb, ha hallgatsz!

Eliminaţi mesagerul!

Kill the Messenger


,

, , , , ,

, , ,

,


http://www.focusfeatures.com/kill_the_messenger/

http://www.imdb.com/title/tt1216491/

Kritika a Filmtetten

Michael Cuesta: Kill the Messenger / Jobb, ha hallgatsz!

· írta

Terjedelmes – de alapvetően mégis ismeretlen – életműve során Michael  Cuesta már egy raklapnyi Homeland-, Dexter-, és Sírhant művek-epizódot vezényelt le. A Jobb, ha hallgatsz azonban nagyjátékfilm, melynek valós eseményeken alapuló vaskos története könnyedén meg tudna tölteni egy nagyobb ívű sorozatot is. Cuesta veszélyes vizekre evezett tehát, és néha ugyan nehezen tud megfelelni  a mozis formátum feszesebb ritmus- és tempóigényének, filmje mégis meglepően működőképes, súlyosan rezonáló moralitás-tablóvá tud válni.

Teljes Jobb, ha hallgatsz! kritika itt

Történet

Miután fényt derít a CIA szerepére a nicaraguai felkelők felfegyverzésében és a kaliforniai kokaincsempészetben, egy újságíró könyörtelen lejáratókampány célpontjává válik.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Jobb, ha hallgatsz! (Kill the Messenger)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

michael cuesta, jobb, ha hallgatsz! előzetes, port, filmadatlap, film infó, kill the messenger trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014