Minden odavan (All Is Lost)

Minden odavan

All Is Lost

Când totul e pierdut

http://www.allislostfilm.com/

http://www.imdb.com/title/tt2017038

Kritika

Az öreg Redford és a tenger - J. C. Chandor: All Is Lost / Minden odavan

Ne nézd meg ezt a filmet, ha képtelen vagy elviselni Robert Redford fejét 105 percen keresztül. Viszont ki ne hagyd, ha szereted a minimalista, szívszorító drámákat még akkor is, ha egyetlen szereplőjük van.


2014-11-22- írta Buzogány Klára

Olvasd el a kritikát

Történet

Egy névtelen férfi (Redford) magányosan hajózik az Indiai-óceánon. Egy nap arra ébred, hogy vitorlása léket kapott, amikor összeütközött egy, a tengeren hagyott konténerrel. A navigációs berendezés és a rádió meghibásodása miatt nem tudja, hogy egy erős vihar felé vitorlázik. Bár a hajótestet sikerül kijavítania, minden tudására és korát meghazudtoló erejére szüksége van ahhoz, hogy túlélje a vihart. Az áramlatokra kell bíznia magát, hogy elvigyék egy olyan hajózási útvonalig, ahol reménye lehet arra, hogy valaki a segítségére siet. A könyörtelen napsütés, és a hajója körül úszkáló cápák arra késztetik, hogy szembenézzen saját halandóságával.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!