/ /

Minden odavan

(All Is Lost)

Film

Színes , , , , 2013.


Minden odavan

Când totul e pierdut

All Is Lost


, , , ,

, , , , ,


http://www.allislostfilm.com/

http://www.imdb.com/title/tt2017038/

Kritika a Filmtetten

J. C. Chandor: All Is Lost / Minden odavan

· írta

Ne nézd meg ezt a filmet, ha képtelen vagy elviselni Robert Redford fejét 105 percen keresztül. Viszont ki ne hagyd, ha szereted a minimalista, szívszorító drámákat még akkor is, ha egyetlen szereplőjük van.

Teljes Minden odavan kritika itt

Történet

Egy névtelen férfi (Redford) magányosan hajózik az Indiai-óceánon. Egy nap arra ébred, hogy vitorlása léket kapott, amikor összeütközött egy, a tengeren hagyott konténerrel. A navigációs berendezés és a rádió meghibásodása miatt nem tudja, hogy egy erős vihar felé vitorlázik. Bár a hajótestet sikerül kijavítania, minden tudására és korát meghazudtoló erejére szüksége van ahhoz, hogy túlélje a vihart. Az áramlatokra kell bíznia magát, hogy elvigyék egy olyan hajózási útvonalig, ahol reménye lehet arra, hogy valaki a segítségére siet. A könyörtelen napsütés, és a hajója körül úszkáló cápák arra késztetik, hogy szembenézzen saját halandóságával.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Minden odavan (All Is Lost)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

j.c. chandor, minden odavan előzetes, port, filmadatlap, film infó, all is lost trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013