Paddington
Paul King
2014
Paddington

A Filmtett szerint: 7 10 1

7

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Paddington

Színes, francia, kanadai, angol, 95 perc, 2014
Magyar cím
Paddington
Eredeti cím
Paddington

Történet

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: "Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!" Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is!

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Paddington mackó a pácban – Paul King: Paddington

Türkiz düftinkabátban jár, marmeládos szendvicset tárol a sapkája alatt, és a legsötétebb Peruból származik. Nagyon angol, nagyon szőrös, és egészestés mozifilmjét látva kijelenthetjük: nagyon vicces is.

Kritika, 2014. december 12. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Paddington

Paddington

Színes vígjáték, családi, 95 perc, 2014

Rendező:
Szereplők: , , , , , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

7

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat