/ /

Káin gyermekei

(Cain's Children)

Film

Színes , , 2014.


Copiii lui Cain

Cain's Children

Káin gyermekei


, ,

,

, , , , , , ,

, ,


http://www.campfilm.eu/produkciok.php?kat=dokumentumfilm&pid=70

http://www.imdb.com/title/tt3914482/

Kritika a Filmtetten

Gerő Marcell: Káin gyermekei

· írta

1985-ben Monory Mész András Bebukottak című filmje elnyerte a torinói filmfesztivál fődíját. A tököli fiatalkorúak börtönéről készült dokumentumfilm tényfeltáró jellege miatt itthon mégsem kerülhetett forgalomba, kalózkópiái viszont annál népszerűbbek voltak a rendszerváltást megelőző években. 2014-ben a Bebukottak szereplői közül hárman ismét a kamera elé álltak, hogy Gerő Marcellnek valljanak életről, halálról, bűnről és bűnhődésről, miközben torokszorító látleletet adnak az ellehetetlenített vidéki Magyarországról is.

Teljes Káin gyermekei kritika itt

Történet

A Káin gyermekei című dokumentumfilm Monory Mész András 1985-ben Magyarországon készült Bebukottak című dokumentumfilmjének gyilkosságért elítélt fiatalkorú főszereplőinek felkutatására és megszólaltatására vállalkozik. E vállalkozás kiindulópontja az olthatatlan kíváncsiság – mi lesz a megbélyegzettel? Mi lesz azokból a fiúkból, akik kamaszkorukban embert öltek, egész fiatalságukat börtönben töltötték és legalább 25–28 évesek, amikor szabadulnak? Most, 30 évvel – több mint egy emberöltővel – később már tisztán látszik, milyen irányba kanyarodott az akkori kamaszok, mostanra meglett férfiak sorsa. Sors, bűn és örökség – Káin gyermekeinek szemén keresztül.


Képek a filmből

 (2)
 (3)

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Káin gyermekei (Cain's Children)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

gerő marcell, port, filmadatlap, film infó, cain's children trailer, káin gyermekei trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014