/ /

Cut Bank

Film

Színes , , 2014.


, , , , , ,

, , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt1661820/

Kritika a Filmtetten

Matt Shakman: Cut Bank

· írta

A párszáz lakosú kisvárosok a vidéki Amerika klausztrofób helyszínei. Sötét titkok, befásult rendőrök, kitörésről és újrakezdésről álmodozó lakók szolgáltatnak szökőévente elsőrangú földrajzi-lelki topográfiát egy-egy újabb pszichothrillerhez. Nyilván ebben a népszerű műfajtöredékben is – mint bármely másikban – azok az alkotók újítanak, akik a bejáratott toposzok vizuális vagy narratív takarékosságát emblematikus karakterek csendesen katasztrofális őrületével ötvözik, s a szűk mentális tér éjsötét tébolyából globálisan keserű pesszimizmust képesek közvetíteni. Tisztességes Stephen King-adaptátotoroknak és a Coen fivéreknek ez rendszerint sikerül.

Teljes Cut Bank kritika itt

Történet

Egy fiatalember élete fenekestől felfordul, miután lencsevégre kap egy gyilkosságot a film címét adó városkában, Cut Bankben.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Cut Bank

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

matt shakman, port, filmadatlap, film infó, cut bank trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014