/ /

Az Ő nevében

(In the Name Of)

Film

Színes , , , 2013.


Az Ő nevében

În numele...

In the Name Of

W imie...


,

, , ,

,

, ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt2650642/

Kritika a Filmtetten

Małgorzata Szumowska: W imię... / Az Ő nevében

· írta

Małgorzata Szumowska munkája érzékeny témákat feszeget – katolikus egyház vs. mai (lengyel, vidéki) valóság vs. homoszexualitás vs. pedofília vs. antiszemitizmus –, s bár nézhető és szimpatikus a próbálkozása, a film végig megmarad a felszín piszkálgatásánál, valahogy nem sikerül mély és erőteljes történettel előállnia. A W imię… első blikkre lengyel Jagtennek ígérkezik, de nem az lesz belőle. Sajnos.

Teljes Az Ő nevében kritika itt

Történet

Adam atya átvesz egy Isten háta mögötti egyházközséget. Közösségi házat hoz létre hányatott sorsú fiúknak. A helyiek értékelik az erőfeszítéseit és befogadják maguk közé. Mindenki közel akar kerülni hozzá, táplálkozni a lelkesedéséből és az energiájából, de senki nem tudja, hogy Adam atya titkot rejteget. Amikor találkozik egy kiközösített, különc és csöndes fiatalemberrel, Adam atya rákényszerül, hogy szembenézzen egy rég elfelejtett teherrel és szenvedéllyel.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

Az Ő nevében (In the Name Of)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

malgorzata szumowska, az ő nevében, port, filmadatlap, film infó, in the name of, w imie..., film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013