/ /

Mad Max: A harag útja

(Mad Max: Fury Road)

Film

Színes , , , , , 2015.


Mad Max: A harag útja

Mad Max: Drumul furiei

Mad Max: Fury Road


, ,

, , , , , ,

,

, ,

,


3D

http://www.imdb.com/title/tt1392190/

Kritika a Filmtetten

George Miller: Mad Max: Fury Road / Mad Max: A harag útja

· írta

Már az előzetes alapján sejteni lehetett, hogy az eredeti Mad Maxet is jegyző George Miller harminc évnyi maxtelenség után nagyon szórakoztató és látványos esztelenséggel kelti életre mai technikával és filmes nyelvvel a sivatagi pusztaságban száguldozó egykori rendőr karakterét. De hogy ekkorát üssön ez a film, arra nem lehet eléggé felkészülni.

Teljes Mad Max: A harag útja kritika itt

Történet

A bolygó legtávolibb vidékén, végeláthatatlan sivatagban küzd a meggyötört emberiség az alapvető szükségleteinek kielégítéséért. Akad két renegát, akik talán ismét rendet hozhatnak ebbe az őrült világba: a családja halálát követően lelki békét kereső Max a szavak helyett a tettekben hisz, a szintén harcedzett Furiosa pedig túlélése kulcsát abban látja, hogy átkel a kietlenségen és visszatalál gyermekkori otthonába.

Videó, előzetes, trailer

a

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Mad Max: A harag útja (Mad Max: Fury Road)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    9/10 · 25 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

george miller, mad max: a harag útja előzetes, port, filmadatlap, film infó, mad max: fury road trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015