/ /

A lecke

(The Lesson)

Film

Színes , , 2014.


A lecke

Lecția

The Lesson

Urok


,

,

, , , ,

, , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt3958072/

Kritika a Filmtetten

14. TIFF 6. – Betibú; Hikiko Kourin / The Revenge Channel; Urok / The Lesson / A lecke; Annemin sarkisi / Songs of My Mother

· írták: , , ,

Van itt megint minden: eladósodott bolgár tanárnő, bosszút álló japán tinédzserlányok, spanyol krimiregény-írónő és kurd öreganyó. Több van már a TIFF-ből mögöttünk, mint előttünk, de még mindig érnek meglepetések.

Teljes A lecke kritika itt

Történet

Nagyezsda tanítónő egy általános iskolában, és amikor az egyik diákját meglopják az osztályteremben, nyomozásba kezd, hogy megtalálja a tettest. Megszállottja lesz a bűntény felderítésének, noha odahaza sokkal nagyobb gondjai vannak: adósságai miatt, amiket munkanélküli, részeges férjének köszönhet, a bank éppen ki akarja dobni családját a házukból.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A lecke (The Lesson)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

kristina grozeva, petar valchanov, a lecke előzetes, port, filmadatlap, film infó, the lesson trailer, urok trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014