/ /

Szerdai gyerek

(The Wednesday Child)

Film

Színes , , 2015.


Născută miercuri

The Wednesday Child

Szerdai gyerek


, , , , ,

,

, , ,

,


https://www.facebook.com/szerdaigyerek/

http://www.imdb.com/title/tt2670508/

Kritika a Filmtetten

Horváth Lili: Szerdai gyerek

· írta

A Szerdai gyerek, akárcsak a Veszettek, egy mélyszegénységből kitörni próbáló fiatal története. De míg az utóbbi egy zsánerbe csomagolt, fekete-fehér, negatív jövőkép, addig Horváth Lili filmje a magyar jelen hiteles lenyomata. A fókusz itt is veszetteken van – csak nem meg-, hanem el-.

Teljes Szerdai gyerek kritika itt

Történet

Akárcsak rendezője rövidfilmjei, a Szerdai gyerek is a felnőtté válás témájával foglalkozik. Hőse az állami gondozásból frissen kikerült 19 éves Maja: felelőtlen kamaszlány, ugyanakkor egy négyéves kisfiú anyja. Maja önsorsrontásra való hajlama ellenére azért harcol, hogy fia felügyeleti jogát megszerezze – nem akarja, hogy a gyerek sorsában a sajátja ismétlődjön meg. Önmagával folytatott küzdelmei egy váratlan lehetőséghez és egy szokatlan új szerelemhez vezetik.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szerdai gyerek (The Wednesday Child)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    6/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

horváth lili, port, filmadatlap, film infó, the wednesday child trailer, szerdai gyerek trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015