/ /

Zéró

(Zero)

Film

Színes , , , , , 2014.


,

, , , ,

, ,

, , ,

, , ,


http://www.zerofilm.hu/

http://www.imdb.com/title/tt3273738/

Kritika a Filmtetten

Nemes Gyula: Zero

· írta

Nemes Gyula második nagyjátékfilmje tíz év után ugyanazt a játékosságot és kísérletezőkedvet mutatja, mint az Egyetleneim, de merőben más céllal és közegben.

Teljes Zéró kritika itt

Történet

Egy méhecske berepül egy mézgyárba. A mézgyár igazgatója (Kovács Krisztián) kimenekül az erdőbe és méhész lesz. Beleszeret egy mobiltársaság igazgatójának lányába (Martina Krátká). A méhei kihalnak egy közeli mobiltorony miatt. „Nem lesz, aki a növényeket beporozza. Egy év múlva kihalnak a növények. Nem lesz mit enni az állatoknak. Két év múlva kihalnak az állatok. Nem lesz mit enni az embereknek. Három év múlva kihal az emberiség. Mentsük meg a méheket! Bosszút állunk a méhek gyilkosain!” – gondolja. A szerelmesek gerillaakciókat hajtanak végre a méhek megmentésére. Megszüntetik az áramot, a fűtést, a benzint, a mobiltelefont és az internetet. A harc nemzetközi forradalomba csap át. A bonyodalmak csak most kezdődnek igazán.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Zéró (Zero)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    7/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

nemes gyula, zéró előzetes, port, filmadatlap, film infó, zero trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2014