/ /

Balaton Method

Film

Színes , , , 2015.


Metoda Balaton

Balaton Method


,

,

, , , , , , , ,

, , , , , , , , , , , , , , ,

, , , ,


http://www.balatonmethod.hu/

http://www.imdb.com/title/tt3481338/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Interjú Lukács Péter Benjámin hangmérnökkel

· írta

Elméleti területről csöppent a filmkészítés gyakorlatába: az ELTE után New Yorkban tanult, majd itthon animációk, kísérleti, élőszereplős és dokumentumfilmek hangján is dolgozott. Magyarország egyik legkeresettebb fiatal hangmérnökével, Lukács Péter Benjáminnal beszélgettünk.

Teljes Balaton Method cikk itt

Történet

A Balaton Methodban 17 magyar zenekar – köztük a Quimby, a Middlemist Red, a Soerii & Poolek, az Elefánt, a Bin-Jip, a Subscribe –, valamint több száz további zenei közreműködő fogott össze, hogy elkészüljön Szimler Bálinték Kodály Method-videóinak egészestés lezárása. Két zenekar – a Punnany Massif és Akkezdet Phiai – ráadásul külön a Balaton Method számára egy-egy új dallal rukkolt elő. A Balaton Method az első magyar film, amely közösségi finanszírozással készült.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Balaton Method

Film értékelése

  • Szerinted mennyire jó a film?

Kapcsolódó cikk

Címkék

szimler bálint, balaton method előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015