/ /

Az itt élő lelkek nagy része

(Most of the Souls that Live Here)

Film

Színes , , 2015.


Aproapte toate sufletele de-aici

Most of the Souls that Live Here

Az itt élő lelkek nagy része


,

,

, , , , , , ,

, , , , , , , , , , , ,

, , , , ,

Kritika a Filmtetten

Igor és Iván Buharov: Az itt élő lelkek nagy része

· írta

Az orosz álnéven dolgozó Buharov fivérek munkái folyton valami veszélyt hordoznak magukban, hiszen sokszor darabjaira hulló tudatfolyamok – vagy szándékosan falhoz csapott ötletek. Ennek ellenére azt is érzem, hogy a szerzőpáros talán épp ezen veszélyek varázslatával kufárkodik, filmjeikben nem tartok semmitől, de minden valami feszes nyugtalanságban tart. Várom a következő pofont.

Teljes Az itt élő lelkek nagy része kritika itt

Történet

Gróf Batthyány Ervin, az anarchizmus tanainak hirdetője 100 évvel halála után újra feltűnik, hogy még egyszer megkísérelje elméletei gyakorlati kivitelezését. Felismeri, hogy a világ nem olyan irányba változott, ahogy elképzelte, szinte semmi nem valósult meg az uralomnélküliség utópiájából. Újra reformiskolát alapít, szellemi partnereket toboroz, és elkezdik egy új generáció felnevelését, akik az erőszakra épülő uralmi rendszer helyett, a szolidaritás és az önkéntes összeműködés elvei szerint gondolkodnak.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az itt élő lelkek nagy része (Most of the Souls that Live Here)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    9/10 · 11 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

igor buharov, ivan buharov, az itt élő lelkek nagy része előzetes, port, filmadatlap, film infó, most of the souls that live here trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015