/ /

Trois souvenirs de ma jeunesse

(My Golden Days)

Film

Színes , , , 2015.


Trei amintiri din tinereţe

My Golden Days

Trois souvenirs de ma jeunesse


, ,

, , , , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt4048050/

Kritika a Filmtetten

Arnaud Desplechin: Trois souvenirs de ma jeunesse

· írta

Arnaud Desplechin a francia mozi egyik aktuális nagyágyúja. Cannes-ba és a César-gálákra hazajár, legutóbbi filmje is nyert egy Quinazine des Réalisateurs-díjat (és nem lepődnénk meg, ha az előkészületben levő Les fantômes d'Ismaël is Cannes-ban debütálna, jövő májusban). Ennek ellenére nehéz lándzsát törni a Trois souvenirs de ma jeunesse (kb. Három emlék az ifjúságomból) mellett – de pálcát törni fölötte sem sokkal könnyebb. Nyomasztó, szívszorító, izgalmas vagy felemelően lírai pillanatok, gyönyörű képek és csodálatos zene váltakozik benne a percekre leülepedő unalommal.

Teljes Trois souvenirs de ma jeunesse kritika itt

Történet

Paul arra készül, hogy elhagyja Tádzsikisztánt, közben visszagondol a kamaszkorára. A gyermekkorra, az anyja problémáira, az útra a Szovjetunióba, ahol elvesztette a szüzességét, a barátjára, aki elárulta őt, és a élete szerelmére.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Trois souvenirs de ma jeunesse (My Golden Days)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    9 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

arnaud desplechin, port, filmadatlap, film infó, my golden days trailer, trois souvenirs de ma jeunesse trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015