/ /

A barátságos óriás

(The BFG)

Film

Színes , , , , 2016.


A barátságos óriás

Marele uriaș prietenos

The BFG


, , , , , , ,

, ,


https://www.facebook.com/BFGMovie/?fref=ts

http://www.imdb.com/title/tt3691740/

Kritika a Filmtetten

Steven Spielberg: The BFG / A barátságos óriás

· írta

A barátságos óriás egy hatalmas egyveleg: hangulata olykor a Harry Potter-filmek világát idézi, a város utcái és az óriás barlangja a nagyszerű Doboztrollok bunkeréhez hasonlít, a kislány Matilda ikerpárja lehetne, a film alapötlete pedig olyan, mint a Szörny Rt.-é, kifordítva: itt egy éjszaka látogató „szörny” ad valamit az alvó gyerekeknek, nem tőlük gyűjt be valamit. Kár, hogy a film végén a 3D-szemüvegét lepakoló gyerek olyan nagyon bizonytalanul mondja, hogy „hááát jó volt”, a szülő pedig nem akar arra gondolni, hogy a mozijegy árából fagyit is vehetett volna.

Teljes A barátságos óriás kritika itt

Történet

Egy Sophie nevű kislány találkozik a Hatalmagos Barátságos Óriással, aki fenyegető külseje ellenére igencsak jámbor léleknek bizonyul – emiatt a többi óriás froclizza is, mert tőlük eltérően ő nem hajlandó gyerekeket fogyasztani.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A barátságos óriás (The BFG)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

steven spielberg, a barátságos óriás előzetes, port, filmadatlap, film infó, the bfg trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016