/ /

JutalomJáték

(The Carer)

Film

Színes , , 2016.


JutalomJáték

Îngrijitoarea

The Carer


, ,

, , , , , , , , , , , , ,

, , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt3913244/

Kritika a Filmtetten

Edelényi János: The Carer / JutalomJáték

· írta

Mert Shakespeare összeköt. Ha minket – filmnézőket – nem is,  Edelényi János új filmjének két főszereplőjét mindenképp.

Teljes JutalomJáték kritika itt

Történet

Sir Michael Gifford színészlegenda lehetetlen alak: mindenkivel goromba, folyamatosan káromkodik, kiszámíthatatlan, amióta pedig gyógyíthatatlan beteg, még elviselhetetlenebb. Gondozók sorát űzte már el maga mellől, és most újabb áldozata érkezik, az Angliába települt, fiatal magyar színésznő, Dorottya. A lány titkon abban reménykedik, hogy Sir Michael a szárnyai alá veszi, tanulhatja tőle a mesterséget, ám az idős színész vele is nyers és bárdolatlan. Amikor azonban kiderül, hogy Dorottyának van humorérzéke, ráadásul nagy rajongója Shakespeare-nek, kapcsolatuk egy csapásra megváltozik: Michael megenyhül, egykori önmagát látja a lány törekvésében, Dorottya barátra talál az idős színészben. Sir Michael lánya viszont ráébred, hogy Dorottya szándékaira, és felmond a lánynak. A film angol nyelvű, román felirattal vetítjük.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

JutalomJáték (The Carer)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

edelényi jános, jutalomjáték előzetes, port, filmadatlap, film infó, the carer trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016