/ /

A nyalintás nesze

(The Noise of Licking)

Film

Színes , , 2016.


The Noise of Licking

A nyalintás nesze


,


https://www.facebook.com/anyalintasnesze

http://www.imdb.com/title/tt5719016/

Kritika a Filmtetten

Tóth Luca: Superbia; Andrasev Nadja: A nyalintás nesze; Bucsi Réka: LOVE; Ulrich Gábor: Balance;  Kopasz Milán: Beyond; Tompa Borbála: Random Walks; Vácz Péter: Dear John

· írták: ,

Van egy animációs filmes blokk az idei Filmtettfeszten, ami különösen megérdemli a nézők figyelmét. Akad közöttük Cannes-ban vagy a Berlinalén bemutatkozott alkotás, de nem díjaik miatt kell beülni a vetítésükre: valamennyi igazi gyöngyszem a maga nemében, mind témája, mind a felhasznált technikák vagy általában képi világuk tekintetében. Vegyük tehát sorra őket!

Teljes A nyalintás nesze kritika itt

Történet

A különleges növényeit nagy gonddal ápoló nőt nap mint nap figyeli a szomszédasszony macskája. Perverz játékuk egészen addig fajul, amíg egy nap a macska eltűnik. A következő tavasszal különös vendég érkezik látogatóba.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A nyalintás nesze (The Noise of Licking)

Film értékelése

  • Szerinted mennyire jó a film?

Kapcsolódó cikk

Címkék

andrasev nadja, a nyalintás nesze előzetes, port, filmadatlap, film infó, the noise of licking trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016