/ /

Superbia

Film

Színes , , 2015.


, , ,


https://www.facebook.com/SuperbiaLucaToth

http://www.imdb.com/title/tt5653084/

Kritika a Filmtetten

Tóth Luca: Superbia; Andrasev Nadja: A nyalintás nesze; Bucsi Réka: LOVE; Ulrich Gábor: Balance;  Kopasz Milán: Beyond; Tompa Borbála: Random Walks; Vácz Péter: Dear John

· írták: ,

Van egy animációs filmes blokk az idei Filmtettfeszten, ami különösen megérdemli a nézők figyelmét. Akad közöttük Cannes-ban vagy a Berlinalén bemutatkozott alkotás, de nem díjaik miatt kell beülni a vetítésükre: valamennyi igazi gyöngyszem a maga nemében, mind témája, mind a felhasznált technikák vagy általában képi világuk tekintetében. Vegyük tehát sorra őket!

Teljes Superbia kritika itt

Történet

Szerzői animációs rövidfilm, mely a nemek közti előítéleteket és konfliktusokat térképezi fel a modern társadalomban elfogadott, tradíciókra és biológiai alapra helyezett szerepek kifordításával.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Superbia

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    10/10 · 1 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

tóth luca, port, filmadatlap, film infó, superbia trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2015