LOVE
Bucsi Réka
2016
LOVE

A Filmtett szerint:

0

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

LOVE

Színes, magyar, francia, 14 perc, 2016
Eredeti cím
LOVE

Történet

A film három fejezetben mutatja be egy távoli bolygó lakóinak életét. Külső hatásra elkezd megváltozni a fény és gravitációs tér, és ez befolyással van az ottani élőlényekre.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

De a miénk! – 24. Alter-Native Nemzetközi Filmfesztivál – november 2–6., Marosvásárhely

Fájó szívvel, de az immáron 24. alkalommal megszervezett marosvásárhelyi Alter-Native Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválról el lehet mondani, hogy fényesebb a múltja, mint a jövője.

Beszámoló, 2016. november 7. – írta

All about Animation – 5. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál, 2016. október 19–22.

Az ötödik alkalommal megszervezett Primanima évről évre színvonalasabbá vált – rebesgették a rendezvény ideje alatt a visszajárók. Habár nekünk ez volt az első látogatásunk a fesztiválra, biztosak vagyunk abban, hogy a szájbeszéd teljes mértékben igaz.

Beszámoló, 2016. október 25. – írta ,

Szerelmes macskák, csöcsök – Tóth Luca: Superbia; Andrasev Nadja: A nyalintás nesze; Bucsi Réka: LOVE; Ulrich Gábor: Balance; Kopasz Milán: Beyond; Tompa Borbála: Random Walks; Vácz Péter: Dear John

Van egy animációs filmes blokk az idei Filmtettfeszten, ami különösen megérdemli a nézők figyelmét. Akad közöttük Cannes-ban vagy a Berlinalén bemutatkozott alkotás, de nem díjaik miatt kell beülni a vetítésükre: valamennyi igazi gyöngyszem a maga nemében, mind témája, mind a felhasznált technikák vagy általában képi világuk tekintetében. Vegyük tehát sorra őket!

Kritika, 2016. október 6. – írta ,
Támogass egy kávé árával!
 
LOVE

LOVE

Színes animációs film, 14 perc, 2016

Rendező:
Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

0

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat