/ /

Trainspotting

Film

Színes , , 1996.


, , ,


http://www.imdb.com/title/tt0117951/

Kritika a Filmtetten

Danny Boyle: Trainspotting 2

· írta

Válaszd a nosztalgiát. Válaszd a folytatásokat. Válaszd a... mit is?

Teljes Trainspotting kritika itt

Történet

A kultikus történet Mark Rentonról szól és az ő „barátairól”, akik lázongók, tévelygők, tolvajok és narkósok… sehogy sem tudnak beilleszkedni az őket körülvevő társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sőt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetőségük a kábítószer, amelyről úgy érzik, védőpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetőséget biztosít Marknak, hogy visszaforduljon a lejtőn. Csak az a kérdés, hogy ő akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetőséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét… újra megválasztani a saját életét? (kritikustomeg.org)

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Trainspotting

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 8 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

danny boyle, port, filmadatlap, film infó, trainspotting trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1996