/ /

Utazók

(Passengers)

Film

Színes , , , , 2016.


Utazók

Pasagerii

Passengers


, , , ,

, , , ,

, , , , , ,


http://www.passengersmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1355644/

Kritika a Filmtetten

Morten Tyldum: Passengers / Utazók

· írta

Élünk, ennél fontosabb dolgunk nincs. Nem mindegy hogyan, nem mindegy mikor, és nyilván az sem mindegy, hol és kivel. Néha a véletlen belerondít, néha rosszul döntünk, aztán meg van, hogy helyettünk döntenek, de élni akkor is szükségszerű. Az Utazók egyik, de nem egyetlen valamirevaló tanulsága ez. A másik pedig, hogy a szerelem, ó, a szerelem. A harmadik... nos… izé… harmadik nincs.

Teljes Utazók kritika itt

Történet

A történet szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Utazók (Passengers)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    8/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

morten tyldum, utazók előzetes, port, filmadatlap, film infó, passengers trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016