/ /

Kincsem

Film

Színes , , , , 2017.


,

, , , , , , ,

, ,


https://www.facebook.com/kincsemfilm

http://www.imdb.com/title/tt4964310/

Kritika a Filmtetten

Herendi Gábor: Kincsem

· írta

A történelemi környezet és a címadó ló mindössze fűszerezés Herendi legújabb romantikus komédiájában, mely Kincsemmel ellentétben nem fog bevágtatni a történelemkönyvekbe – de legalább elmondhatjuk, hogy végre kitermeltük a hollywoodi blockbusterek kicsit sárgább, kicsit savanyúbb (és sokkal olcsóbb) magyar változatát.

Teljes Kincsem kritika itt

Történet

Blaskovich Ernő mindenét elveszítette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. A sors tálcán kínálja neki az elégtételt; nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi lesz végül számára a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kincsem

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    8/10 · 11 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

herendi gábor, kincsem előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017