/ /

Némaság

(Silence)

Film

Színes , , , 2016.


Némaság

Silence: Puterea credinţei

Silence


,

, , , ,

,

, , , , , ,

, , ,


http://www.silencemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0490215/

Kritika a Filmtetten

Martin Scorsese: Silence / Némaság

· írta

Hihetünk-e még abban, hogy Bergman, Tarkovszkij és még egy sor klasszikus után lehet újat mondani Isten csendjéről, kínzó némaságáról – más nézőpontból nézve az ember metafizikai magányáról? Előrebocsátom, hogy Scorsesének sem sikerült ez legújabb filmjében. Mégis, amiért a Némaságot érdemes megnézni (sőt talán újranézni), az főleg stílusában, elegánsan újracsomagolt, visszafogott üzenetében rejlik.

Teljes Némaság kritika itt

Történet

Két jezsuita lelkész, Sebastião Rodrigues és Francis Garrpe a 17. századi Japánba utazik. Az uralom Tokugawa sógun kezében összpontosul, aki tiltja országában a katolicizmust, és szinte teljesen elszeparálta Japánt a világ többi részétől. A két férfi szemtanúja lesz annak, amint saját kormányuk lemészárolja az itt élő keresztényeket, az uralkodó ugyanis minden nyugati hatástól meg akarja tisztítani az országát. Idővel a két lelkész útjai különválnak - Rodrigues vidékre kerül, ahol azon tűnődik, hogy miért nem avatkozik bele Isten a dolgok alakulásába, amikor gyermekei ily módon szenvednek.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Némaság (Silence)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    9/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

martin scorsese, némaság előzetes, port, filmadatlap, film infó, silence trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016