/ /

A mélység kalandora

(The Odyssey)

Film

Színes , , , 2016.


A mélység kalandora

The Odyssey

L'odyssée


,

,

, , , , , , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt1659619/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Ezeket a filmeket várjuk 2017 első felében

· írták: , , , ,

Magyar és nemzetközi szinten is izgalmas évnek ígérkezik 2017: a sok folytatás és remake/reboot/prequel mellett vadiúj, eredeti ötletek is a vásznakra kerülnek, némasági fogadalmat tevő jezsuitáktól a sokadik utas a halálig mindenféle lesz. S hátha a román forgalmazók is példát vesznek a civilizált országokról, 2D-vetítéseket is kínálva legnagyobb blockbustereikből... Íme, az év első felének krémje.

Teljes A mélység kalandora cikk itt

Történet

Jacques-Yves Cousteau a 20. század egyik ikonikus alakja, akinek sok mindent köszönhet az emberiség. Felfedezései által megismerhettük, milyen csodás hely a világ, amelyben élünk, kutatásai rávilágítottak, mennyire fontos megóvni környezetünket. Amellett, hogy életét a tengerek, óceánok mélyének kutatásával töltötte, folyamatosan kereste helyét a világban, valamint saját boldogságát és az élet értelmét.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A mélység kalandora (The Odyssey)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

jérôme salle, a mélység kalandora előzetes, port, filmadatlap, film infó, the odyssey trailer, l'odyssée trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016