/ /

Vakfolt

Film

Színes , , , 2017.


,

, , , , ,

,

, ,


http://vakfoltfilm.com/

http://www.imdb.com/title/tt4580974/

Kritika a Filmtetten

Slemmer Ádám: Vakfolt

· írta

Nehéz feladat elsőfilmes fiatalok minimális költségvetésből készült filmjét értékelni. Köztudomású, hogy egy ilyen projektben mennyi kreativitás, akaraterő, ingyenmunka és baráti szívesség van, és az eredményt is ennek függvényében kell értékelni. Azonban a Vakfolt nem egy kisebb fesztiválon, vagy egy egyetemi vetítésen bemutatott alkotás, hanem egy multiplexekben országosan vetített film, így szigorúbb követelményeknek kell megfelelnie. Sajnos hiába minden jóindulat, a Vakfolt nem nevezhető jó filmnek.

Teljes Vakfolt kritika itt

Történet

Várady Attila élete egy tragikus baleset miatt gyökeresen megváltozik. Szeretett húga tolószékbe kényszerül, és komoly kórházi ápolást igényel. Attilát több hónapnyi sikertelen munkakeresés után különleges csapat találja meg, melynek az a feladata, hogy beültessen egy mikrochipet egy neves kutató szemébe. Húga biztonsága érdekében Attila olyan tettekre szánja el magát, melyekre korábban sosem gondolta volna, hogy képes.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Vakfolt

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    2
  • A látogatók szerint
    2/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

slemmer ádám, vakfolt előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017