/ /

Kubo és a varázshúrok

(Kubo and the Two Strings)

Film

Színes , , , , 2016.


Kubo és a varázshúrok

Kubo and the Two Strings


,

,

, , , , , , , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt4302938/

Kritika a Filmtetten

Travis Knight: Kubo és a varázshúrok / Kubo and the Two Strings; Michael Dudok de Wit: A vörös teknős / La tortue rouge; Ron Clements és John Musker: Vaiana / Moana

· írták: , ,

Öt, nagyon különböző animációs film verseng idén az Oscar-díjért. Az Életem Cukkinként-ről és a Zootropolis – Állati nagy balhéról korábban írtunk, és most íme az idei válogatás három (másik) nagy meglepetése. Kellemes, és kellemetlen is.

Teljes Kubo és a varázshúrok kritika itt

Történet

Kubo éli csendes, megszokott mindennapjait partmenti falujában, mígnem egy kísértet a múltból felforgatja életét egy régre visszanyúló viszály feltüzelésével. Segítőivel Kubónak számtalan akadályt kell leküzdenie, hogy megtalálja a mágikus páncélzatot, amit néhai apja, a legendás szamuráj harcos viselt, és szembeszállhasson azzal, aki az életére tör.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kubo és a varázshúrok (Kubo and the Two Strings)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

travis knight, kubo és a varázshúrok előzetes, port, filmadatlap, film infó, kubo and the two strings trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016