/ /

Szép álmokat!

(Sweet Dreams)

Film

Színes , , , 2016.


Szép álmokat!

Sweet Dreams

Fai bei sogni


, ,

, , , , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt4746506/

Kritika a Filmtetten

Marco Bellocchio: Fai bei sogni / Szép álmokat!

· írta

A Szép álmokat! kellő melankóliával és nosztalgiával mutatja be egy édesanyját elveszítő fiú tragédiáját, ám formabontó rendezőjéhez képest meglepően sablonos alkotásnak bizonyul.

Teljes Szép álmokat! kritika itt

Történet

Torino, 1969. Massimo idilli gyerekkora egy csapásra összeomlik, mikor anyja rejtélyes körülmények között meghal. A kisfiú nem képes megbirkózni a veszteséggel, hiába próbálja a pap azzal vigasztalni, hogy édesanyja már a mennyországban van. Évek telnek el, és Massimót a kilencvenes években látjuk viszont. Sikeres újságíróként Szarajevóban tudósít a délszláv háborúból, de pánikrohamai miatt haza kell térnie. Mikor el akarja adni szülei lakását, visszatérnek a gyerekkor traumái. Elisa, a megértő orvosnő próbál segíteni a férfinak abban, hogy szembenézzen a múlt árnyaival.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szép álmokat! (Sweet Dreams)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

marco bellocchio, szép álmokat! előzetes, port, filmadatlap, film infó, sweet dreams trailer, fai bei sogni trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016