/ /

Halálos iramban 8.

(The Fate of the Furious)

Film

Színes , , , , 2017.


Halálos iramban 8.

Furios şi iute 8

The Fate of the Furious


, , , , , , , , , , ,

,

,

, ,


http://www.fastandfurious.com/?redirect=off

http://www.imdb.com/title/tt4630562/

Kritika a Filmtetten

F. Gary Gray: The Fate of the Furious / Halálos iramban 8.

· írta

Ha valaki azt hinné, hogy a hetedik felvonás nagyszabású azerbajdzsáni rajtaütés-jeleneténél − amelyben Dominic Toretto és kedves családja ejtőernyős autókkal ugrat ki egy többezer méter magasan suhanó repülőgépből − már nem lehet halálosabb az iram, hatalmasat téved. A családos csóka nyolcadik menetét már önmagukat irányító zombiautók, égből hulló kocsi-eső és egy bazi nagy tengeralattjáró felrobbantása is durvítja. Két zúzás között pedig most is ezerrel dübörögnek a kőkemény férfiasságot hirdető dumák és a család fontosságát hangsúlyozó falvédő-bölcsességek... Otthon vagyunk!

Teljes Halálos iramban 8. kritika itt

Történet

A halálos iramú csapat szétszéledt és igyekszik normális életet élni. Dom és Letty mézesheteiket töltik, ám egy rejtélyes nő hatására Dom elárulja valódi és képletes családját és olyan útra lép, amiről talán sosem tud visszafordulni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Halálos iramban 8. (The Fate of the Furious)

Film értékelése

  • Szerinted mennyire jó a film?

Kapcsolódó cikk

Címkék

f. gary gray, halálos iramban 8. előzetes, port, filmadatlap, film infó, the fate of the furious trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017