/ /

Frantz

Film

Színes , , , 2016.


,

, , ,

, , ,

, , , , , ,


http://www.frantzfilm.com/

http://www.imdb.com/title/tt5029608/

Kritika a Filmtetten

François Ozon: Frantz

· írta

A legszívszorítóbb emberi drámák még mindig a háborúhoz köthetők, valószínűleg ezért nem tudják a filmrendezők elengedni a világháborús történeteket. François Ozon egy 1932-es filmet, Ernst Lubitsch Broken Lullaby című alkotását dolgozta fel, az eredmény pedig egy szép, de felejthető történet lett a háborút túlélők csillapíthatatlan bűntudatáról.

Teljes Frantz kritika itt

Történet

1919-et írunk, az első világháború véget ért, a hatása azonban még nem múlt el nyomtalanul. A német Anna vőlegényét, Frantzot gyászolja, aki a fronton vesztette el az életét. Egy nap titokzatos férfi jelenik meg Frantz sírjánál, akit rejtélyes kapcsolat köt a halott katonához. A francia Adrian jelenléte nem csak a német kisvárosban okoz konfliktust, Frantz szüleit is felkavarja fiuk régi párizsi barátjának látogatása. Anna utánajár a két férfi ismeretségének, Franciaországba is követi a Párizsba visszatérő férfit, miközben folyamatosan viaskodik az érzéseivel is.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Frantz

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    9/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

françois ozon, port, filmadatlap, film infó, frantz trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016