/ /

Kokszongi sirató

(The Wailing)

Film

Színes , , , , 2016.


Kokszongi sirató

The Wailing

Goksung


, , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt5215952/

Kritika a Filmtetten

Na Hong-jin: Goksung / The Wailing; Claudiu Mitcu: Procesul; Luis Gonzalez: The Turkish Way; Dragoș Buligă: The Wanderers

· írták: , , ,

A fesztivál vége felé sem lankadunk, sőt, kiderül, hogy milyen rövidítéseket adtunk volna párszavas filmajánló gyanánt. Úgyhogy mindenki bekommentelheti a saját rövidítéseit, addigis itt van pár film az eddig mellőzött szekciókból.

Teljes Kokszongi sirató kritika itt

Történet

A békés tengerparti faluban ismeretlen öregember bukkan fel. Senki sem tudja, mikor és miért érkezett. Hamarosan rejtélyes történetek kezdenek róla keringeni, és a falu lakói közül egyre többen halnak meg furcsa körülmények között. Egy idő után kiderül, hogy egymást ölik meg, látszólag minden ok nélkül. A faluban kirobbannak az indulatok, és mindenki az idegen ellen fordul.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kokszongi sirató (The Wailing)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

hong-jin na, kokszongi sirató előzetes, port, filmadatlap, film infó, the wailing trailer, goksung trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2016