/ /

A majmok bolygója: Háború

(War for the Planet of the Apes)

Film

Színes , , , , 2017.


A majmok bolygója: Háború

Planeta Maimuţelor: Războiul

War for the Planet of the Apes


,

, , ,

,

, , , ,


http://www.imdb.com/title/tt3450958/

Kritika a Filmtetten

Matt Reeves: War for the Planet of the Apes / A majmok bolygója: Háború

· írta

Az előző két résznél nagyjából már a trailer alapján össze lehetett rakni az egész történetet, itt is csak azért nem, mert a majdnem két és fél órás játékidőben lassabban halad a cselekmény, mint eddig.

Teljes A majmok bolygója: Háború kritika itt

Történet

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens csimpánz, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A majmok bolygója: Háború (War for the Planet of the Apes)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    2 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

matt reeves, a majmok bolygója: háború előzetes, port, filmadatlap, film infó, war for the planet of the apes trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017