/ /

Az Igazság Ligája

(Justice League)

Film

Színes , , , 2017.


Az Igazság Ligája

Justice League


, ,

, , , , , , , , , , , ,

, , ,

, , , ,


http://www.justiceleaguethemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0974015/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Ezeket a filmeket várjuk 2017 második felében

· írták: , , ,

2017 második felében sem fogunk unatkozni, a moziműsor számos csemegét ígér. Agyament európai vígjátékok, művészéletrajzok, klasszikus krimik adaptációi, családi dráma az iráni film mesterétől, új film Christopher Nolantól és Darren Aronofskytól, meg persze az új Szárnyas fejvadász – íme néhány film, amit semmiképp sem szabad elszalasztanod a következő hónapokban.

Teljes Az Igazság Ligája cikk itt

Történet

Superman önfeláldozó cselekedete után Bruce Wayne hite visszatert az emberiségben, azonban újdonsült szövetségesével, Diana Price-szal újabb és nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie. Batmannek és Wonder Womannek gyorsan kell cselekednie, és össze kell toborozniuk egy különleges, emberfeletti képességekkel rendelkező csapatot. Úgy tűnik, hiába az olyan hősök, mint Aquaman, Cyborg, Flash, Batman és Wonder Woman, talán már túl késő, hogy gátat szabjanak a bolygó pusztulását fenyegető eseményeknek.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az Igazság Ligája (Justice League)

Film értékelése

  • Szerinted mennyire jó a film?

Kapcsolódó cikk

Címkék

zack snyder, az igazság ligája előzetes, port, filmadatlap, film infó, justice league trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017