/ /

Amityville: Az ébredés

(Amityville: The Awakening)

Film

Színes , , , 2017.


Amityville: Az ébredés

Amityville: Trezirea la viață

Amityville: The Awakening


, , , , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt1935897/

Kritika a Filmtetten

Franck Khalfoun: Amityville: The Awakening / Amityville: Az ébredés

· írta

Immár 14. (!) alkalommal veszi magára egy horror az amerikai Amityville városkának a nevét, és bár nem volt szerencsém az összes eddigi Amityville-filmhez (szóljon, ha van olyan, akinek igen), a Az ébredés alcímet viselő legutóbb lehúzott démonbőr egészen biztosan nincs ott még a „sorozat” saját top 10-ében sem.

Teljes Amityville: Az ébredés kritika itt

Történet

Belle, húga és a kislány kómában levő ikertestvére új házba költöznek egyedülálló édesanyjukkal, Joannal, hogy spórolni tudjanak, mivel a fiú szakszerű kezelésének igen magasak a költségei. A házban rejtélyes jelenségek történnek, a kómás fiú csodával határos módon felépül. Belle gyanakodni kezd, hogy anyja nem mondott el neki mindent, és csakhamar rádöbben, valójában a hírhedt Amityville-házba költöztek be.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    2
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

franck khalfoun, amityville: az ébredés előzetes, port, filmadatlap, film infó, amityville: the awakening trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017