/ /

Wind River - Gyilkos nyomon

(Wind River)

Film

Színes , , , 2017.


Wind River - Gyilkos nyomon

Wind River


, , , ,

,

, , , ,


http://www.imdb.com/title/tt5362988/

Kritika a Filmtetten

Taylor Sheridan: Wind River - Gyilkos nyomon

· írta

Mi történik, ha egy forgatókönyvíró a kezdeti sikerek után egyből rendező is akar lenni? A „sokat markol, keveset fog” fantázianevű gyakorlatot ezúttal bemutatja: az Oscar-jelölt Taylor Sheridan, asszisztál hozzá: Jeremy Renner, mint hó-cowboy, Elisabeth Olsen, mint zöldfülű FBI-ügynök, a wyomingi fagyos puszta és egy nagy-nagy adag jeges szívfájdalom.

Teljes Wind River - Gyilkos nyomon kritika itt

Történet

Holttestet találnak a Wind River indián rezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Wind River - Gyilkos nyomon (Wind River)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

taylor sheridan, wind river - gyilkos nyomon előzetes, port, filmadatlap, film infó, wind river trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017