/ /

Hetedik alabárdos

(Behind the Column)

Film

Színes , , 2017.


Behind the Column

Hetedik alabárdos


, , , , , ,

, , , ,


https://www.facebook.com/hetedikalabardos/

http://www.imdb.com/title/tt6618500/

Kritika a Filmtetten

Vékes Csaba: Hetedik alabárdos

· írta

A 14. Jameson CineFest idei válogatói egyetlen magyar filmet hívtak meg a versenyprogramba. Mint azt a premier előtt a vászon elé kipenderült szervezők hivatalból megemlítették, a Hetedik alabárdos az első napvilágra jött produkció az ötből, amely a Magyar Nemzeti Filmalap inkubátor programjának keltetőjéből dugta ki a fejét. Persze élesen le is csaptak rá a szervezők, bár szerintem nem tudhatták, hogy a fesztivál immáron nívós felhozatalhoz szoktatott közönsége fejvesztetten menekül majd a bemutató után.

Teljes Hetedik alabárdos kritika itt

Történet

Egy mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az „örök statiszta” szerepből egy teátrum vezető rendezőjévé válik, és nem csak a saját álmaiért, hanem az egész társulatért kezd küzdeni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Hetedik alabárdos (Behind the Column)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    5/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

vékes csaba, hetedik alabárdos előzetes, port, filmadatlap, film infó, behind the column trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017