/ /

Amerikai bérgyilkos

(American Assassin)

Film

Színes , , , 2017.


Amerikai bérgyilkos

Asasin american

American Assassin


, , ,

, , ,

,

, , ,


https://www.facebook.com/AmericanAssassin

http://www.imdb.com/title/tt1961175/

Kritika a Filmtetten

Michael Cuesta: American Assassin / Amerikai bérgyilkos

· írta

Verőfényes nyári napsütés. Békésen hullámzó tenger. Homokos part. Lágy zene. Szerelmes fiatalok. Kell-e több egy tökéletes lánykéréshez? Ha így kezdődik egy akció-thriller, a válasz természetesen igen. Az Amerikai bérgyilkos készítői pedig mindent el is követnek azért, hogy az idilli romantikázás egy csapásra sokkoló fegyverropogásba, vérbe és rémült sikolyokba fulladjon. A nyitójelenet utáni játékidő pedig a totális unalomba.

Teljes Amerikai bérgyilkos kritika itt

Történet

Mitch Rappet, a CIA titkos bevetésekre szakosodott részlegének tagját feldúlja barátnője terrortámadás következtében bekövetkező halála. Az ügynökség igazgatóhelyettese egy hidegháborús veteránra bízza a fiatalembert, hogy bosszúszomjából merítve más terrorakciókat hárítson el és levadássza a felelősöket.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Amerikai bérgyilkos (American Assassin)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

michael cuesta, amerikai bérgyilkos előzetes, port, filmadatlap, film infó, american assassin trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017